About Masja

Hallo! Het leek me wel netjes dat jullie persoonlijk ook iets meer van mij te weten komen, zodat je weet wie het waar over heeft :)
Ik ben dus Masja, ik heb een hele grote voorliefde voor beauty en make-up, ook houd ik veel van schrijven, dus daarom ben ik deze blog gestart! Verder zijn mij andere hobby's fashion en life style, waar ik ook zo af en toe over schrijf!

Oké, maar nu meer over mezelf: Ik ga naar 2 tto (twee talig onderwijs, Engels & Nederlands), en als ik helemaal klaar ben met school... Naja, de meeste beauty bloggers zeggen dat ze een visagie opleiding willen doen, maar ik weet het eigenlijk nog niet, haha. Ook woon ik niet in een 'normaal' huis, ik woon in een woongroep! Lees dit artikel, daarin vind je er alles over :) Ik kom uit Utrecht (daar woon ik ook), wat een hele leuke stad is! Ik kan niet tegen auto's, als ik erin zit dan moet ik gauw overgeven....

 Eigenlijk is mijn wens nu voor de toekomst dat ik met mijn blog groter mag worden! De wens van alle bloggers, haha. Ik zou het geweldig vinden om net zoveel bezoekers te krijgen als Serene van BeautyLab, of Vera Camilla! Maar nu durf ik er eigenlijk nog niet om te dromen, ik ben al blij als er onder een artikel één comment staat, haha.

Ook heb ik stiekem nog een idee/wens: Een webshop beginnen! In principe zou dat zo kunnen mijn vader doet html-dinges en ik, naja ik zorg voor de dingen die verkocht worden :) Nu vraag je je waarschijnlijk af wat er dan verkocht word. Dat zal ik je zeggen: Ik ken in totaal zo'n 100 (jep) recepten voor natuurlijke scrubs, bad zout, bath bombs... Zonde om dat allemaal voor me zelf te bewaren! Ik wil een soort webshop, die je zou kunnen vergelijken met The Secret Garden, hoewel die gestopt is... Maarja. Het is een idee, wat ik heel graag waar zou willen maken!


Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben, en dat jullie me nu beter kennen ;) Als je nog meer persoonlijke update's wilt, volg mij dan hier op twitter!


xxx