woensdag 23 september 2009

Badderen


Heerlijk! Als je na een drukke en stressvolle dag lekker in bad kan, vooral nu het weer herfst en winter word. Als je ziek bent kun je tea-tree olie in je bad doen tegen een verstopte neus, en doe een zakje kamille thee in het water voor een goede nachtrust. Dus daarom een paar ideeen voor een dagje badderen

Zet de hete kraan op zn allerheetst en laat je bad vollopen Sluit de ramen en deuren. ga in je nakie op een krukje zitten in de badkamer bij het bad en geniet van je stoom kabine. Als je hierna een scrub doet, word deze beter opgenomen.

Maak een kruidenbuiltje van tuinkruiden zoals bijv. rozen, lavendel en rozemarijn en hang het zakje onder de stromende badkraan. Zo kun je eenvoudig thuis een geneeskrachtig spoelbad nemen uit je eigen tuin.
Maak je eigen Gommage (soort scrub). Meng een handje (zee)zout met 6 tot 12 druppels essentiele olie. Maak hier een pasta van door genoeg water toe te voegen, zodat het makkelijk uit te smeren is over je lichaam. Breng het mengsel met rond draaiende bewegingen aan op je lichaam. Vergeet vooral niet je heupen en dijen.

De beste manier om je gezicht te reineigen is door een kleine, natuurlijke zeespons te gebruiken waarmee je ronddraaiende bewegingen maakt over je gezicht en hals. Zo was je je gezicht schoon zonder zeep of ander reinigingsmiddel te gebruiken. Handig als je last van allergie of een (over)gevoelige huid hebt.

Geniet dus lekker van je bad :-)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk hoor je blog veel plezier ermee
(: ik ga je tips zeker gebruiken
x nouka

Anoniem zei

Mm, lekker zo'n bad. Dat ga ik een keertje uitproberen!
Je blog is echt kewl :-)

Marianne

Anoniem zei

Mm, de klok van je blog staat ergens in Amerika zo te zien...

Anoniem zei

mmm zo`n bad is echt lekker
heb het geprobeert xxxxx Tess

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!