maandag 26 oktober 2009

Christmas bij de Body Shop

Het word koud, de wintertijd is ingegaan, er liggen pepernoten bij de supermarkt (lagen er al in de zomer, maar goed) oftewel: het word weer winter! En dat betekend dat de Limited Editions weer bij The Body Shop zijn!
Lekkere bodybutters en scrubs met een lekker geurtje om alvast in de kerst stemming te komen. Dit jaar is hellaas Warm Amber niet terug gekomen maar wel twee nieuwe setjes met de namen Nutmeg and Vanilla en Black velvet Apricot.
Nutmeg and Vanilla

Nutmeg and Vanilla ruikt heel erg lekker naar vanille met noodmeskaat en een beetje gember. Dit maakt het tot een heel lekker geurtje voor in bad en onder de douche. De bodybutter is een perfecte moisturizer voor je huid, vanwege alle noten olie die erin zit. Merry Cranberry


Merry Cranberry is weer terug, maar in een nieuwe
verpakking. Er zitten hele verzorgende middeltjes in zoals Brazil nut olie, cacoa boter en zaad olie ondanks al deze verschillende olies en boter met verschillende geurtjes, ruik je een heel lekkere geur van wijn... Wijn? Ik wil toch niet naar alcohol ruiken! Dacht ik eerst maar het is gelukkig niet een scherpe wijn geur en het is gemengt met een frisse geur van Veenbes waardoor je de wijn niet meer zo sterk ruikt.


Black Velvet ApricotBlack Velvet Apricot heeft een luxe aroma waar ook nog honing in zit, deze honing geur ruik je niet maar je huid word er wel heel erg zacht van! De geur is geinspireerd door zwarte fluwele abrikozen, aalbessen en oranje bloemen klinkt allemaal een beetje vreemd maar de geur is geweldig en werkt ontspannend.

Al de Limited editions zijn nu verkrijgbaar bij the Body Shop, de prijzen verschillen nog al, maar als je de showergel van Black Velvet wil, zou ik als ik jou was op schieten, want deze is namelijk afgeprijsd naar 4 euro. Dat waren de Limited editions van Christmas 2009. Na de kerst en feestdagen zou het misschien nog kunnen dat er tijdens de Sale nog een paar body butters en scubs van vorig jaar tussen zitten...

xxx