zondag 28 maart 2010

Budget of the week: Hema foundation

                                                      bron

Laatst was ik met een vriendin naar de stad, en  toen we in de hema stonden viel de foundation die daar stond me in eens op: Een foundation in mijn kleur voor €3! Ik was benieuwd en heb deze foundation nu zo'n anderhalve week en ik ben heel tevreden over! 
De verpakking is heel saai: Een tube met in standaard letters 'FOUNDATION', en gewoon een nummer voor je huidtype. Toch vind ik dat nooit zo erg bij de hema, dat hoort gewoon zo bij hun :)

De foundation zelf heeft een hele fijne substantie: met een foundation brush is makkelijk te blenden, maar met je vingertoppen gaat het ook prima. Hij is niet heel erg dekkend, wat ik zelf wel fijn vind, omdat ik gauw last heb van puistjes als ik een te dekkende foundation gebruik. Maar de foundation zorgt wel voor mooie, egale huid!
Geweldige foundation voor meiden die nog niet een hele dekkende foundation nodig hebben/willen!
Foundation 02, Hema €3


xxx

6 opmerkingen:

Anoniem zei

€3 voor een foundation is echt geen geld! Ik heb nog al positieve dingen gehoord over deze foundation. Deze wil ik nog wel is testen maar eerst de foundation die ik nog liggen heb opdoen :-)

tessa zei

heb ook een foundation van de hema, vind hem wel oké niet heel fijn ;)

sofie zei

nu ben ik wel benieuwd!
x

Anoniem zei

ik vind hem opzich wel fijn
maar mn huid gaat heel erg ervan glimmen en daar hou ik niet zo van.

Esther zei

Echt een hele slechte foundation. Verstopt de porien en zorgt ervoor dat je huid helemaal niet kan ademen. Ben lang op zoek geweest maar goedkope foundation die toch goed was, maar zonder resultaat. Estee Lauder en Lycogel blijven de beste. Een beetje prijzig maar je verpest je huid er niet mee!

Lize zei

I LOVE Hema Foundations. Echt de beste budget foundations, goede kleuren, en ook gewoon heel fijn aan te brengen. <3

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!