zaterdag 20 maart 2010

Budget of the week: Dove Go fresh Body lotion cumcumber & green tea

Weer eens iets nieuws: Elke week schrijf ik in 'Budget of the week', dan geef ik tips over budget producten die ik graag gebruik en met jullie wil delen!

Vandaag laat ik jullie de bodylotion van de Dove Go fresh lijn zien, het is een body lotion voor de normale huid. Wat ik zo fijn vind aan deze body lotion is dat hij echt heerlijk ruikt! Oke, je moet wel houden van een super frisse geur die ook nog wel om je heen blijft hangen... 

Deze body lotion gebruikte ik altijd in de zomer: Op warme vochtige dagen voelt het echt fijn om zo'n verfrissende geur om je heen te hebben hangen! Ook gebruik ik deze meestal na het sporten, soms douchen we niet vanwege de tijd, en dan geeft de body lotion weer een schoon gevoel aan. En soms ook in de ochtend, als ik in zo'n sufferige bui ben... Maar buiten de geur hydrateerd hij ook goed! Als ik het in de ochtend heb op gedaan, dan voelt het in de middag nog steeds lekker zacht aan. Oke, dat is dan wel niet de beloofde 24 uur, maar dat haalt een body lotion bijna nooit bij mij, dus. Dove Go fresh body lotion heb je in 2 verschillende maten, de kleine/normale grootte kost €4,35 voor 250 ml, de grote versie (volgens mij rond de 400 ml) is 7 euro. Dat vind ik best redelijk!


Tip
Je hebt niet veel body lotion nodig, dus gebruik niet veel voor op je lichaam. Het is namelijk niet de beste kwaliteit (denk aan de prijs), dus hij kan dan een klein beetje gaan plakken. Dat had ik een keer, maar dat was niet zo heel erg hoor.

Dat was de budget van deze week! Hope U like it 


xxx

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Klinkt wel goed :)

Marijke zei

heb een mini deo van deze geur, ook heerlijk! :-)

sofie zei

je hebt een supertoffe site!
x

Anoniem zei

Ik heb echt een hekel een plakkerige bodylotions! Ik een andere bodylotion van Dove liggen en die plakt ook dus ik denk niet dat ik deze ga testen.

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!