maandag 15 maart 2010

Lente must haves!

Yess! Het is alweer bijna lente, dus geen winter!! Sorry als de spelling af en toe niet goed is, of als je een paar luie schrijf fouten tegenkomt, lig in bed met kop/buik/keel pijn en heb geen zin om mezelf op mijn taal na te kijken }:)


Maar goed het is dus alweer bijna lente! Toen de winter bijna begon had ik ook een artikeltje over winter musthaves, dat had toen natuurlijk wel wat meer aandacht nodig, de winter is zoo koud en het droogt je huid uit enzo... daarom nu een artikeltje over de lente, wanneer de lente dan weer bijna afgelopen is (kun je het je voorstellen?!), zal er een artikeltje met 'zomer musthaves' komen!
Als ik denk aan lente, denk ik aan bloemenprints! En deze zijn zoiezo helemaal in deze zomer/lente, je ziet ze overal wel hangen! Jurkje, Blouse en 3 kwart jurkje H&M.


Je zag ze waarschijnlijk in de winter/herfst al een paar keer voorbij komen: Leren jasjes. Op de fiets en buiten is het helaas nog nét iets te koud om zonder jas te fietsen, maar met je dikke winterjas kom je helemaal bezweet aan op school, een lente jasje is da oplossing! Witte leren jas, H&M andere was niet weergeven

 

In de winter hebben we (als het goed is) lekker lopen smeren en scrubben met dikke crèmes en body butters. Body butter is natuurlijk nog steeds heerlijk en scrubben natuurlijk ook, maar om in een lekkere lente stemming te komen kan je heerlijke geuren zoals lavendel, Moringa, Cherry Blossom en raspberry gebruiken! Lavendel body lotion:The Thymes, Moringa scrub, Japanese cherry blossom shower gel en raspberry body butter: The body shop
Ook zijn pastel tinten nog steeds helemaal in, en deze passen natuurlijk zoiezo al bij de lente. Een budget tip is nu de Pastel Delight Edition van Catrice, een lijn met allemaal pastel kleuren en lichte tinten. Oh ja, én pastel matched weer goed met de bloemetjes printen ;)
Paletje: Pop pastel, Lipstick: Lorac, nagellakjes Pastel Delight Catrice


En om álles af te maken en iedereen in een lente sfeer laat hagen als je langsloopt, is natuurlijk je parfum! Kies vanwege de lente voor een lekkere bloemige geur, bijv. Flowerbomb (V&R) of Flora (Gucci), ben je niet zo van de 'flowers'? Kies dan voor een lekkere frisse, fruitige geur. Zware, zoete parfums passen niet zo goed bij de lente (helaas ;).
Flowerbomb, Viktor&Rolf, Flower by Kenoz, Flora by Gucci en Miss Dior Cherie


 hope you like it
xxxx

2 opmerkingen:

Regina zei

echt leuke dingen!

Natasja zei

Leuk artikeltje. Ik wil ook nog wel iets met bloemtjes, maar het staat me vaak niet zo. Maar ik blijf het proberen, want ik vind het wel harstikke gaaf!

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!