zondag 20 december 2009

Mint Julep masque

Weer een bericht over maskertjes! Namelijk over het Mint Julep masque van Queen Helene, ik had er in Utrecht al naar gezocht (in toko's gezocht en rond gevraagd), maar niets gevonden. Mint Julep is een klei masker dat al in Amerika word gezien als nummer #1 masker, maar moeilijk te vinden is Nederland. Al veel mensen hebben hierover (op hun blogs) geschreven, en zeggen ook dat het hun huid schoonmaakt en zelfs binnen een uur puistjes 'verdelgt'.

Het Mint Julep Masque is de originele natuurlijke thuisbehandeling die helpt pukkels, mee-eters weg te drogen en vergrote poriën krimpen. Breng eenvoudig het masker op uw schone gezicht en hals aan. Aangezien het masker verhardt, haalt het onzuiverheden van uw poriën te voorschijn. Nadat het masker wordt verwijderd, zal uw huid schoon, fris en glad aanvoelen. Zelfs voor mensen die geen huidproblemen hebben, is het Mint Julep Masque t een verfrissende gezichtsbehandeling dat vermoeide spieren ontspant en spanningslijnen op het gezicht en de hals verlicht.


Zegt Queen Helene van het masker. Maar het ist dus moeilijk te vinden >:| Het word wel verkocht in de afro winkel Indian Market, in Den Haag, maar daar kom ik bijna nooit. Nu is er een website waar je hem voordelig kan bestellen: www.iherb.com. Lijkt mij wel een betrouwbare site. Veder kan je 'm natuurlijk ook bestellen via Ebay, alleen die zijn bijna niet onder de 10 euro te vinden en let dan ook altijd op de verzend kosten (wat je ook moet doen bij andere sites natuurlijk).

xxx