zaterdag 6 maart 2010

Haul.

Hallo iedereen! Ik ben er weer, hoor :) En zoals beloofd had ik nog een haul. Ik wou liever nog een how to handle schrijven, en deze haul op vrijdag (gisteren), maar ik kon op eens geen afbeeldingen meer uploaden. >:|
Ik was op woensdag met mijn lieve mama even naar de stad geweest, het is niet heel veel, maar dat maakt natuurlijk niks uit ik ben er heel blij mee! (zij betaalde 0:)


Eerst maar de verzorgingsspulletjes:

Henna shampoo! :P Die andere was op, en ik zag dat er nog veeeel meer andere soorten shampoo/conditioner stonden van Urte.. Utre.. Urtekar, eh dat merk.. maar ik hield het maar gewoon bij de henna, hoewel ik denk ik aloë vera ook wel wil uitproberen voor in de zomer :) Deze was trouwens niet 5, maar €8.
Ontharings crème van Veet, ik krijg na schren altijd bultjes en rode vlekken op min benen, dus wou ik deze crème van Veet proberen, heb hem trouwens net gebruikt, haalt de haartjes naar mijn idee wel oke weg, maar wat vooral opvalt is dat het zo'n heel zacht laagje overlaat :) het is ook speciaal voor de gevoelige huid en om te hydrateren, I like (L) was volgens mij 6 euro ongeveer :)
Almond showergel van de Body shop, deze gaat uit het assoirtement :'( Ik had al eens een body butter gekocht, en die was ook zooo fijn, echt al mijn vriendinnen moesten 'even ruiken' :P En deze showerggel was ook nog eens afgeprijsd, heb hem net ook geprobeerd, en hij is echt lekker! Zelfs zonder body lotion/butter voelt het alsof je huid zo'n verzorgend laagje heeft... Was trouwens €4.

Mini Coconut body lotion ook van TBS, oeeeeh die ruikt ook zoo lekker! Ik hb die van Inecto, dat is meer een zoete kokos geur en deze is meer fris zeg maar, allebei heerlijk hoor! En deze was maar 2 euro ;)

En ik had bij nog wat basics nodig, want die waren op eens allemaal weg :) Een zwart shirtje en grijs hemdje, alleei 5 euro:



Ze zien er als je ze draagt waay much better uit :)
En ik had nog een lente jasje nodig, en mijn moder liep op eens tegen een leren jasje aan, het was geen echt leer, maar wel echt heel soepel en maar 40 euro. Hij hing er inhet wit, alleen toen leek ik een beetje op zo'n astronaut xD Dus toen zag ik hem in bruin, paste hem, en nu heb ik een super mooie lente jas :] :



Ik probeerde de jas gisteren naar school te dragen.. kouuud... Ik moet nog heel eventjes wachten ;)
Ook zag ik bij de verzorging van de h&m dat ze een nieuwe apple, peach en grapefruit lijn hadden (bodylotion, shower gel en scrub) ik ben eerlijk gezegd best wel benieuwd naar die grapefruit lijn.. ;P Normaal ben ik niet zo van de make-up van h&m, weinig pigment, vieze smaakjes/geurtjes, maar toen zag ik zo iets cute's:


Lippen balsme in de vorm van een cup cake! Aaah, en ze hebben ze ook nog eens in verschillende smaakjes en kleuren.. Ik heb raspberry hij ruikt echt heel zoet, en na een tijdje word je er misselijk van, maar ik vind het gewoon zo'n leuk dingetje :)
Als je hem opendraait zit de lippen balsme zag maar in de cake:

Het heeft echt helemaal geen pigment, maar wat verwacht je ook voor €1,95 ;)
Hier is de swatch..Ik moest de camera zo stellen dat hij scherp stond bij de swatch, anders zag je het niet, daardoor ziet mijn hand er een beetje donkerder aan de andere kant uit haha. Kan je het überhaupt zien? :P Hij is wel schattig..
Dat was mijn haul, hopelijk was het luk om te lezen ;)


xxx

2 opmerkingen:

Marijke zei

leuk geshopt!

Anoniem zei

Mmmm De Body Shop ^^

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!