donderdag 18 februari 2010

Olaz Skin adapt face wash gel review

Crap :( Ik had de helft van deze review af, en toen crashte mijn computer.. }:|
Maar goed, vandaag weer eens een review, over de Olaz skin adapt face wash. Ik heb deze gekocht omdat ik merkte dat mijn huid op m'n voorhoofd steeds vettiger word, en de rest van mijn gezicht (ook door de kou) een stuk droger is geworden. Toen ik de achterkant van de verpakking las, stond er dat het voor beide zones geschikt zou zijn. Mooi zo, dacht ik. Ik gebruik m nu ongeveer ander halve week en vond dat het wel eens tijd was voor een review :)Wat?
Olaz Skin adapt face wash gel nettoyant
Waar verkrijgbaar/gekocht
Ik heb deze bij de trek pleister gekocht, maar ik denk dat je ze ook gewoon bij de Kruidvat en etos enzo kan kopen. Hij was trouwens €6,95
Verpakking..
Het ziet er goed en afgemaakt uit, simpel blauw met een paars ding in het midden, het ziet er gewoon mooi maar simpel uit :)
Substantie?
Zodra je het uit de tube knijpt zou je zeggen dat het een gewone gel is, maar toen ik die 'gel' over mijn vinger toppen verdeeld en op m'n gezicht aan bracht, begon het heel erg te klonteren en werd het heel dik...
geurtje...
Op zich ruikt het wel naar een gewone face wash, maar door de komkommer die er in verwerkt is, is het een lekker fris geurtje.
Belooft/zegt:
Beantwoordt aan de specifieke behoeften van je huid terwijl het reinigt. De verfrissende formule, die komkommer extract bevat, reinigt vettere delen van je huid diep en hydrateert de drogere delen van je huid waardoor je huid overal helder en zijde zacht aan voelt.

Doet 'ie dat?
Oke, dit wordt een lang verhaal xD Vlak na het afspoelen van de face wash voelde mijn huid inderdaad zacht aan. Maar na een tijdje begon mijn huid toch een  beetje te trekken en droog aan te voelen. Ik wachtte nog even af, of het misschien beter zou worden en las de achterkant nog een door. En toen bleek dus dat je hier na ook de tonic en crème van Olaz moest gebruiken... tfoe, wat een affzetterij :P Anyway, die tonic had ik niet, maar wel nog een crème (Beauty fluid) van Olaz. Ik  bracht die crème dus maar aan op mijn gezicht. Die crème doet echt altijd heel goed zijn werk, maar na die face wash maakte het mijn huid enorm vettig! :o ik ging maar eventjes met een watje (zat veder niks op) langs mijn gezicht en wachtte weer even. Eind result: Een super zachte huid! Dus ja, hij doet zij werk wel, maar op een raaare manier..
hier zijn nog wat foto's:
Gezicht vóór het gebruiken van de Olaz Skin adapt wash. Je ziet trouwens een hoog slaper op de achter grond, maar die is niet van mij xD (lang verhaal...)
Ieks! Mijn gezicht na de wash en de na de crème...
En er na, het lijkt nog een beetje vettig, maar dat komt door het licht.. volgens mij kan je ook aan de foto zien dat ik verbaasd ben... hahaha!

Nog iets aan te merken veder..?
Ja nou, ik heb nog nooit zo'n ráre fash wash mee gemaakt! xD Maar even, serieus: Ik vind dat je er wel op voor bereid moet zij dat het heel vaag is hoe hij werkt, maar uiteindelijk maakkte die wash m'n huid heel erg lekker zacht  :)
eindcijfer..
Een 7,5.. Ik vind dat hij echt heel fijn werkt, maar dat was dan wel na die crème, dus dan zou je die eigenlijk ook moeten hebben.. En ik vind het toch wel een beetje raar dat mijn huid zo droog en vettig werd, maar dan hebben we het wel weer over mijn huid hè ;-)

Dat was dus mijn review over de Olaz Skin adapt face wash, ik ben nu wel heel erg beniewd geworden naar lezers die deze toevallig ook hebben, hoe werkt deze bij jouw?xxx

1 opmerking:

Hanne zei

Ik heb precies dezelfde huid als jou :) Ik ben momenteel wel blij met Eucerin.

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!