woensdag 10 februari 2010

Update Project Wish list

Aller eerst, als je je afvraagt vraagt waarom er twee dagen (helaas) geen artikeltjes waren, mijn toets - week - dat - geen - toets- week- was- omdat- het- geen- hele- week was, weet je nog? C=

Maar ja, ik was vandaag eindelijk weer eens in de stad, met mijn moeder (dat scheelt toch weer wat centjes, haha! Nee hoor, was heel gezellig). En toen zijn we ook eventjes naar de Zeeman geweest, maar ik ben nu zó moe dat daar morgen of overmorgen een bericht over komt (met foto's enzo). Maar... ik dwaal een beetje af, Project  Wish List (klik op de link als je denkt Wtf is dat?!)
Vorige week (of volgens mij al een paar weken) geleden kocht ik het zeepje van de Pink grapefruit lijn van de TBS, heerlijk! Vandaag was ik in de Kruidvat en keek bij het Inecto assoirtement... Deze stond eigenlijk op mijn wish list, maar toen ik hem eenmaal in de winkel geroken had, vond ik het een beetje naar vis ruiken O_o (kon ook komen door zo'n man die achter me stond, maar toch), dus ik rook maar veder (hehe, kan je dat wel zeggen?), om te kijken of die geur ook bij de andere producten zat. Ik wou graag iets dat echt lekker naar kokos rook, en uit eindelijk stond ik te twijfelen tussen de body butter en body lotion (wel nog steeds allebei van Inecto). En toen ben ik toch maar voor de body lotion te gaan, ik doe namelijk altijd heel lang met een body butter, en ik vind kokos echt zo'n geur die ik naar ander halve maand niet meer zo interessant vind, en dat zou toch zonde zijn. Buiten dat is de bodylotion ook nog eens goedkoper, en dat is wel handig bij een project om geld te besparen (andere dingen waren ook heel goedkoop, maar toch xD ):

 
Jah, hier is 'ie! Ik ben er zó blij mee, hij ruik zo lekker en smeert ook gewoon fijn. En ik had hem stiekem meteen al uitgeprobeerd op mijn handen, oeh die roken e rest van de dag lekker naar kokos en ze waren super zacht!
Ik heb deze gekocht bij het Kruidvat, maar Inecto is ook te koop bij o.a etos en de Tuinen, maar de etos heeft heel erg weinig aan Inecto en als ik naar de Tuinen wilde moesten we weer helemaal omlopen, dus Kruidvat €3,99.

Yeah, ik kan lekker nog iets afstrepen :) :)

28 Nude en 88 Shimmer Palette
Coastal Scents Brush set
Inecto scrub--> Bodylotion
Mint Julep mask
Bourjois Deodorant
'Iets van' Pink Grapefruit TBS
Maybeline Dream cream blush
M.A.C Pigment
Yes to Carrots nacht crème


 Nog 7 dingetjes te gaan! Whoe-hoe!! xxx

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik had hiervan ook es een haarmasker :) Was wel goed!

Marijke zei

leuke wishlist! inecto rocks! ;-)

Masja zei

@Marijke
Jeah, Gelijk heb je! ;)

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!