zaterdag 17 april 2010

Alweer 100 artikels op BeYouTiful!


Yay, de botw was vandaag het 100e berichtje op BeYouTiful! Alweer 100 artikels geschreven, en ik vond/vind het hartstikke leuk om te doen! Ik weet dat het natuurlijk super leuk zo zijn om nu een 'give away' te doen, maar dat wil ik toch nog eventjes bewaren voor het 1 jarig bestaan, ik hoop dan namelijk dat ik dan eindelijk eens een paar YouTube video's heb gemaakt, en natuurlijk dat ik dan meer bezoekers heb die mee kunnen doen ;)
Maarja, om het leuk te houden (haha) zal ik een paar grappige facts delen:
  • Vanaf het 34e artikel begon ik échte lezers en reacties te krijgen op mijn blog, super leuk! 
  • De eerste reactie (die niet van een vriendin is die ik heb opgedragen een reactie te plaatsen.. oops) is geplaatst door... Claudia! Op een nails of the day voor oud en nieuw.
  • Mijn eerste berichten (toen was ik nog een eh, freakje) gingen vooral over DIY, later ben ik daar minder over gaan schrijven omdat het altijd mislukte....
  • Er word het vaakst gereageerd op botw, hauls en 'info' dingetjes (denk aan iets over rozenwater of tea tree)
  • BeYouTiful heeft (nog) geen haat reacties! :)
  • BeYouTifuls állereerste volg(st)er is... mijn best friend Lot! Ze had toen zelf ook een blog, over fashion, maar die is helaas een beetje vervallen :(
Dat waren een aantal facts... Ik hoop dat ik natuurlijk ook nog eens een artikel zal schrijven over mijn 999e berichtje op mn blog :')

Ook zou ik het leuk vinden om te weten wat jullie nou uit álle 100 artikels, het leukste artikeltje vinden?  Ik bijt niet, dus zet je antwoord gerust bij de comments :) 

 xxx

3 opmerkingen:

sofie zei

proficiat! op naar de 200 berichten
x

Marijke zei

supertof! proficiat en doe zo voort! :-)

Sereen zei

Gefeliciteerd,
ik vind denkik je how to handle's altijd handig!

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!