donderdag 8 april 2010

Orange Care slakkenslijm cream...

Hij staat ligt al een tijdje verscholen in een laatje... Een potje met crème, en niet zómaar crème, nee crème die als basis ingrediënt slakkenslijm gebruikt. Ieeeeehw... dacht ik eerst, je gaat toch zeker niet die witte strepen die slakken altijd achterlaten op je gezicht smeren?! Nou... het schijnt echt een wonder te zijn voor je huid, er zitten namelijk stoffen in die puisten, littekens, en rimpels doet voorkomen. Nu ligt de nadruk wel op de huidverjonging, daar kan ik helaas niet mijn ordeel over geven. Maar wél over de andere punten!

Ten eerste vind ik de verpakking van het potje een beetje goedkoop xD, niet het doosje, das wel oke. Maar het potje zelf is wel mooi, maar dan zit er gewoon een wit etiket (ook wel 'plakkertje') op, en daar staat dan best wel saai hetz zelfde op als op het doosje (behalve het plaatje).
De geur van de crème is ook... anders. Ik weet niet wat ik ervan vind, maar iid niet vies. 

En dan d crème zelf: De crème zelf is makkelijk smeerbaar en trekt snel in. Het maakt mijn huid lekker zacht, en later op de dag is dat nog steeds zo, meestal moet ik dan bijsmeren omdat ik een zeer zeer zeer droge huid heb! Ook hielp het volgens mij tegen puistjes, ik kreeg er niet meer en de puistjes die al had worden kleiner. Wat ik wel jammer vind is dat de crème in het begin een beetje plakt, wat me dan weer extra doet herinneren dat ik slakkenslijm op me gezicht heb :P De crème is trouwens een beetje gelig, het is dus niet een en al slijm.. brr

Conclusie:
Ik vind het een fijne crème, hij werkt goed en doet zijn werk. Je er helaas wel  €19,95 voor per potje. Ik had deze crème trouwens ook gekregen, anders was ik er echt nooit op gekomen :') Maar het is wel een aanrader! Als je benieuwd bent geworden naar 'slakkenslijm' als ingrediënt, dan raad ik je eerder aan om als 'uitprobeersel' langs de action te gaan, en daar eentje voor €5 te halen, dat scheelt toch weer wat!


xxx   

2 opmerkingen:

Ralf zei

Masja, ik las je artikel over de slakkencreme, erg leuk. Als producent vinden wij het leuk om reacties en beoordelingen te lezen. De verpakking is ondertussen gewijzigd, zowel het doosje als het etiket, dit zijn we helemaal met je eens. Alleen jammer dat je lezers doorstuurt naar de Action. Het verschil tussen werkzame stoffen is nl. groot. We hebben er 5% werkzame stoffen in zitten terwijl een hoop producenten er maar 0,5% in hebben zitten waarmee ze claimen eenzelfde product te hebben. Succes met je weblog!

Anoniem zei

Leuk artikel :) Tips: misschien kun je je taalgebruik iets oficcieler houden en letten op spelfouten en je taalstijl kan misschien ook iets anders (bijvoorbeelde de drie puntjes) Verder leuk vlot geschreven artikel =)

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!