donderdag 1 april 2010

Review: Nivea Water lily & oil showergel

Vandaag een review over wat ik al heel lang gebruik: De water Lily&oil shower gel van Nivea. Als je me trouwens op twitter volgt, dan weet je waarom ik de afgelopen dagen niets heb geschreven: Ik heb eens een krantenwijk geprobeerd om bij te verdienen, en ehm.. laten we het kort houden en zeggen dat het een beetje uit de hand liep ;)
Maar goed de review:

Wat?
Nivea Water Lily&Oil showergel
Waar te koop?
Bij veeel winkels, vooral drogisterijen :) (Etos, Kruidvat, Da) De showergel koste bij mij €3,40
Verpakking...
Ik vind de verpakking heel basic, maar toch ook weer heel leuk, natuurlijk extra punten voor roze :) Maar het past ook echt bij de 'water lily' sfeer..
Geurtje..
Heel lekker fris, maar ook iets bloemigs achtig... Aagh, ik vind het zo moeilijk om geuren te omschrijven! Naja, ik vind het wel lekker :)
Substantie?
Een gel met milde korreltjes erin voor een 'licht scrubbende' werking.
Belooft/zegt:
Vrouwelijk, fris én verzorgend!

Vanaf nu kun je genieten van het beste uit twee werelden: vrouwelijke frisheid én rijke verzorging.

De gel bevat zonnebloemoliepareltjes die onder de douche op je huid smelten en je huid verzachten en beschermen tegen uitdrogen. Het romige, zachte schuim stimuleert je zintuigen met de lichte, vrouwelijke geur van waterlelies. Na een heerlijke douche met NIVEA Water Lily & Oil voel jij je fris, mooi en energiek! 
Doet 'ie dat?
Ik vind dat deze showergel inderdaad een fris en energiek gevoel achterlaat! Als ik het in de ochtend gebruik, dan ben ik meteen weer wakker ;) Ik vind niet dat de 'zonnebloemoliepareltjes' niet zo zeer op mijn huid smelten, eerder gewoon oplossen. De showergel maak mij  huid wél weer heel zacht! Ik krijg meestal een droge huid bij Shower gels van Nivea, maar bij deze viel dat dus echt heel erg mee!
Veder nog iets?
Ik vind de showergel een aanrader: Hij ruikt heel lekker, en maakt mn huid lekker zacht. Hoewel op de verpakking staat dat de shower gel je (droge) huid beschermt, zou ik (dat doe ik ook :) toch een body lotion of butter na de gel gebruiken, gewoon om je huid de hele dag zo te houden.
Eindcijfer:
Een.. 8,5/10! Ik vind het een heerlijke showergel! Waarom geen 10? Ik vind het een hele fijne douchgel enzo, maar het komt niet helemaal overeen met de verpakking (wat 'ie belooft) overeen komt, dat gebeurt wel vaker, maar dat die 'zonnebloemoliepareltjes'niet gewoon smolten, en ik een body lotion (heb erg droge huid) toch nodig had... Wel heerlijke shower gel <33 Ook voor de heeerlijke prijs ;)


xxx 

2 opmerkingen:

sofie zei

klinkt goed, maar dat ben ik wel gewoon van nivea douche producten :p
x

Teddy zei

Deze douchegel vind ik zelf erg fijn!

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!