zaterdag 17 april 2010

Budget of the week: Nivea Crème


Beter bekend als: Nivea crème in blauwe pot.
Jaah, dié ja. Dit (wonder) spul kan voor bijna elk probleem wat met je droge huid heeft te maken afrekenen, als body cream, of voor alleen droge plekken op je lichaam, of natuurlijk droge plekjes op je gezicht enz.. Inmiddels kan je de crème niet meer kopen in alleen een metaal achtige pot/tin vorm. Je hebt ze ook in grotere hoeveelheden, dat de body cream manier lekker makkelijk maakt. Of in een tube geperst, nu is de crème iets dunner, en makkelijker te gebruiken voor je handen!

En dan de reden waarom het een plaatsje in een BOTW (budget of the week) verdiend, de prijs:
€2,20... Voor een flinke pot van 150 ml, €4,20 voor een grote vorm van 200 ml  en  €2,80 voor een tube die met 100 ml gevuld is! 
Hier een paar tips waar je de creme allemaal voor kunt gebruiken (en welke pot/tube daarbij het beste past) :


 * Voor je héle lichaam, je (droge) huid er lekker mee insmeren voor het slapen gaan, en wakker worden met een super smooth skin. Werkt het fijnst met grote pot.

 * Droge plekjes, de cream is lekker vet, en toch zacht en maakt de droge plekjes helemaal zacht, kan met alle vormen.

* Nacht en dag crème. Ik zou hem meer als nacht crème aanraden, en alleen voor een droge huid, anders is het te vettig, en zorg dat je een klein beetje neemt. Buiten dat bevat het geen spf.

* Als hand crème, voor droge handen! Hiervoor kan je ook alledrie gebruiken, maar de tube is fijn als je het hygiënisch wilt houden, en een tin als je veel gebruikt (om uit te proberen kan je ook een mini meenemen).

Dat was de botw, ik hoop dat jullie het leuk vonden! Vandaag zal er waarschijnlijk nog een artikeltje komen, dit is namelijk het 100e artikel op BeYouTiful! :yay:


xxx