zaterdag 18 september 2010

Mascara's buigen...Misschien heb je al eens gezien dat bekende (en onbekende ook) make-up artists hun mascara buigen. en néé, dat doen ze niet omdat die mascara zo vreselijk werkt, maar omdat het makkelijker is op te doen. Voorbeeld: Ben je rechts, dan is het makklijk om mascara op te doen bij je rechter oog, maar schiet je sneller uit raak je met het steeltje gauw je huid, wannner je mascara op doet bij je linker oog.
Ben je links dan geldt dit andersom ;) Daarom kan je je mascara buigen...

http://i571.photobucket.com/albums/ss156/lushiousbeauty/September%202010/090910/MASCARA.jpg
Sinds kort had L'oreal met de Studio Secrets lijn toevallig ook een speciale mascara uit gebracht die je kan buigen. Nou, ik zal je wat vertellen; Als je maar voorzichtig bent kan je élke mascara buigen!
Hier een demonstratie met een cheap ass mascara van essence: (aanbevolen als je dit voor de eerste keer probeert, de kans is namelijk toch wel aanwezig dat je de mascara kapot maakt...)
Essence multi dimension mascara: €2
Als eerst haal je de mascara er bijna uit, alleen het steeltje, zoals op de foto. En druk je voorzichtig tegen het handvatje. Let op: HEEL VOORZICHTIG. Totdat je iets als dit hebt:En nu kan je je mascara gebruiken :) Ik vind het een top-tip: Ik schiet zelf heel vaak uit bij mij linker oog, en dit helpt heel goed! Terug duwen is het zelfde idee: Maar WEES VOORZICHTIG. En ik raad ook aan om de eerste keren dit gewoon te proberen met een mascara van essence en Catrice, bijv. de No Limits van essence, 2 euro, fijne mascara en als ie stuk is, naja dan ben je 2 euro kwijt.

Hope you liked it!

xxx