woensdag 29 september 2010

3 dwaze dagen
http://weblogs.nrc.nl/nextlog/files/ddd.jpg

Ik ben weer terug van kamp! Ik moet zeggen het waren drie dwaze dagen :') oke, nee flauw grapje. Met 3 dwaze dagen heb ik het natuurlijk over de Bijenkorf, die vanaf morgen (do 30 sept.) drie dagen lang een mega-mega sale houd! En laat ik nou nét geluk hebben: Morgen heb ik geen school, aangezien ik moet 'uitrusten' van het school reisje... Haha, ik weet niet of ik het red om voor openingstijd voor de deur te staan, maar wie weet.. Ik heb in ieder geval wel wat op het oog!
Deze set van clinique! Er zit een High Impact mascara, All About Eyes serum, Superdefence, oogschaduw, 7 Day Scrub cream en Dramatically Different Moisturizing in! Normaal kost deze tegen de €60 morgen kan je deze vinden voor €16 :)
Eigenlijk wil ik op zoek gaan naar de originele 8 hour cream (in een potje), maar als ik die niet kan vinden dan word ik ook heel blij van deze set, met een 8Hour cream Intensive Daily Moisturizer for face, een 8Hour cream Intensive Moisturizing Body Treatment en een lippenverzorging in de vorm van een lippenstift. Van €29 náár €15!
Dan komt de w.i.c lijn van Herôme ook uit met matchende lip glosses! Ik vind deze heel mooi (lip gloss + lakje), maar ik ben benieuwd naar de andere kleurtjes die ze hebben ;) €7.50

Dat waren de sets waar ik vooral naar opzoek ga, verder wil ik ook nog een lekkere scrub van Rituals halen, voor in de winter en en en heel veel... Jullie krijgen nog wel een haul :)

Naar wat gaan jullie op jacht?