dinsdag 15 juni 2010

De zomer doorkomen

Hallo! Een tijdje terug in mijn artikel over de lente, schreef ik dat ik ook nog een 'summer-musthaves/doorkomen' zou doen. Ik was dit eigenlijk een beetje vergeten, maar vandaag dacht ik er weer aan! Dus hier komen tips en must haves voor de zomer!


http://4.bp.blogspot.com/_BH4AkUxj8GY/R28jweqpJXI/AAAAAAAAA04/TzXq7MNAxAs/s320/316125.jpg

Je gaat natuurlijk lekker veel zonnen en zwemmen in de zomer! Maar gloor en zout en zon kan je haar wel flink uitdrogen... Om dit te voorkomen gebruik je iedere week een lekker haarmaskertje, zodat je haar sterk en gezond blijft. Deze van yes to carrots is speciaal voor droog haar. En over het zonnen: Je moet je natuurlijk wel beschermen! Ook na het zonnen is het goed om een aftersun te gebruiken, als je verbrand bent zorgt het dat het minder word en als je niet verbrand bent zorgt het ervoor dat je bruine kleur langer blijft. 

en natuurlijk een bikini! Ik denk dat hier eigenlijk geen uitleg voor nodig is ;)http://4.bp.blogspot.com/_qPRHCWoitgY/SymH6xIV9wI/AAAAAAAAAQY/EQml-dVLFik/s320/queenhelene-+Mint+julep.jpg
 In de zomer word het warmer, waardoor je huid minder gauw uitdroogt en misschien zelfs vet word. Dat betekent dus meer puistjes... Om je gezicht schoon en fris te maken, is het goed om elke avond een tonic te gebruiken en elke week een lekker klei masker op te doen.  Deze van mint julep is een goede aanrader en heel bekend in de VS.
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=6194713
 In de zomer kan je haar dus uitdrogen, maar ook snel beschadigen. Dus doet het liefste als je gaat zwemmen je haar in een staart of knot, met een sjaaltje of elastiekje zonder ijzer.

 Ook leuk een lekker zomers is een een strooien tas! Leuk voor in de stad, en natuurlijk handig voor op het strand ;)


http://www.bourjois.nl/var/storage/images/catalogus/lichaamsverzorging/deodorants/airco_deo_spray/deo_clim_spray/182982-9-dut-NL/deo_clim_spray.jpg
Als het warm word, ga je ook meer zweten, een goede deodorant is dus een must! Deze deodorant van Bourjois is speciaal tegen zweet plekken.

hope you lik it,


xxx