zaterdag 2 januari 2010

Een stash maken #2

Zaterdag, dus nu deel 2 van hoe je een grote stash kan maken. Het klinkt heel erg simpel, gewoon superveel make-up kopen -.-' Daar gaat nu deel 2 over: make-up zelf. Vorige week ging het vooral om geld, maar het komt er uiteindelijk wel op neer dat het om de make-up gaat!

Ten eerste hoef je niet meteen te beginnen met 20 blushes inslaan! Nee, als je nou eerst probeert van alles (foundation en basis, oogschaduw, blush, eyeliner enz.) 1of 2 dingen te hebben en daarna er wat meer van kopen, zoals verschillende kleuren blush en oogschaduw. Ook is het handig om te bedenken wat voor make-up je wil: Ga je het zoeken bij de grote merken zoals MAC, Chanel en Dior, of houd je het liever een beetje low budget en kijk je bij Catrice en essence? Het beste is dan om een combinatie hiervan te gebruiken, dus wat van Catrice en essence, maar ook wat betere kwaliteit zoals Mac, L'oreal paris en dat soort dingen. Het is natuurlijk geen probleem als je liever niet teveel geld wilt uitgeven en toch kiest voor alleen maar Catrice en essence.


Ook is het handig om te kijken wat jou kleuren zijn; heb je blauwe ogen, kies dan voor tinten zoals grijs paars en goud, maar ik moet zeggen dat ik niet zoveel weet van oogkleuren make-up tinten :o


Ook heb je beauty tools: Kwasten, sponsjes, borsteltjes... Hier voor geld ook: Switch af en toe tussen goedkoop en duur. Ook zijn er site's waar je make-up kan bestellen van merken zoals Lancome en Mac voor minder geld, kijk wel altijd naar de verzend kosten.


Hier een paar site's die betrouwbaar zijn en waar ze merken verkopen voor (iets) minder geld:


http://www.boozyshop.nl xxx