zaterdag 23 januari 2010

Review: Herbal essences Dazzling Shine 2 in 1

Ik ben echt een groot fan van herbal esssences! Eerst vond ik er niet zo heel erg veel aan, gewoon een flesje met (soms) lekker ruikende shampoo/conditioner erin, maar sinds ze verandert zijn (wat wel alweer een tijdje terug is...) vind ik ze echt goed verbeterd!! 
Maar vergeet dus niet: Die lekkere geurtjes zijn dus echt niet 'pure nature', het is parfum: Veel parfum... Dat kan je hoofd huid snel uitdrogen dus kies als je droog haar hebt liever niet voor dit merk. Als je deze review écht niet kan weerstaan (^^) kies dan alleen voor de lijnen voor droog haar...


Maar ik heb dus laatst de Dazzling shine (2 in 1) gekocht, en gebruik hem nu alweer zo'n 2 maanden (ja, je doet er freaking lang mee:o ). Dus daarom een review (Btw; opgevallen dat ik dat altijd zeg? Moet maar weer even iets nieuws verzinnen;):Wat?
Herbal essences dazzling shine 2 in 1 shampoo en conditioner (Bestaat er ook iets anders? Bijv. 2 in 1 Shampoo en serum :P)
Winkel:
Ik heb hem bij de Kruidvat gehaald, heel toevallig eigenlijk, ik zou hem niet hebben meegenomen als ik er niet nog eentje gratis mee mocht nemen (2 + 1 gratis).
Substantie:
Anders dan de gewone shampoo en conditioner, het heeft namelijk wel de 'Creamyheid' van een conditioner, maar ook dat glinsterende van een shampoo. Een echte conditioner en shampoo in 1 dus ^^
Oh ja, en het is groen xD

Geurtje:
Ze zeggen dat het naar bessen, thee & oranjebloesem ruikt... Ik ruik inderdaad wel iets dat in de buurt van groende thee komt, en ook iets frissigs en zoets en fruitigs en bloemig... Ehm, het ruikt gewoon lekker :')
Belooft/zegt:

Hoogglans in één keer!
Als je van stijl haar houd, zul je mijn gloss geweldig vinden. Ik ben een onstuimige mix van bessen, groene thee & oranjebloesem extracten. Profiteer van mijn reinigende én verzorgende eigenschappen die samen in 1 fles geperst zijn om de vochtbalans van je haar te helpen behouden. Laat me je normale haar veranderen in super sterren haar in een verrukkelijke, geurige ervaring.
^Staat dus op de fles^
Doet 'ie dat?
Mijn haar was inderdaad een heel stuk glanzender geworden! Ook voelde het weer lekker zacht en verzorgt aan. De geur is trouwens in de fles heel erg sterk, soms vind ik ze in de winkel een beetje té sterk... Maar dat komt omdat het in de fles erg geconsenteerd  is en als je het hebt uitgespoeld het alleen nog een lekker 'subtiel 'luchtje achterlaat.
Nog iets aan te merken? 
Ik vind dit echt een hele fijne shampoo en conditioner voor na het sporten. Het is namelijk lekker snel en je hebt (zoals er ook al stond) in een korte tijd heel glanzend haar. Mijnes raakt wel snel op omdat mijn team hem altijd inpikt ;-) Ook is het een aanrader voor school kamp enzo, bij ons geven  ze dan echt maar 5 (!) min. de tijd voor douchen en klaarmaken.
Mijn haar werd er wel een beetje slap van, dus volume mousse/spray is wel een must.
Eindcijfer:
Een 8,5! Het is echt zoo'n lekker product <3


Hier nog wat foto's van mijn haar na het gebruik van de 2 in 1: 


 En hier is mijn haar door geborsteld en heb ik er serum in gedaan enzo...


xxx

 

1 opmerking:

Anoniem zei

ik heb hem ook hij ruikt zooooó lekker en hij werkt ook best wel goed bij mij :)
ben een groot geurtjes-fan dus ik vind deze shampoo en conditioner zeker top!
ik ga hem zeker vaker kopen.:D

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!