woensdag 20 januari 2010

Project Wish list Update

Joepie! Ik kan iets van mijn wish list afstrepen =D
Het is niet iets heel boeiends, maar ik was vandaag in de stad (bibliotheek, beter gezegd) en ik dacht: Laat ik dan maar eventjes bij The Body shop gaan kijken. En het was nog best doorbijten, omdat die sale er nog steeds was, en er van die mini's waren afgeprijst... 


 

Herinneren jullie deze nog? Ik heb eindelijk besloten wat ik dan zou kopen. Het is geen srub of lipbutter... Maar gewoon het uber lekkereen zéér goedkope zeepje! Deze ruikt echt geweldig (L) Ik ben echt een enorme fan van de zeepjes bij de TBS, ze ruiken hemels, en zijn ook nog eens best wel goedkoop! Precies goed voor Project Wish list ;)


 Hij ruikt echt heel erg frisjes, en precies ook naar die lekkere body butter. Ik kan niet wachten om hem uit te testen (en te reviewen!). Wat ik me wel afvraag is hoe het zit met 'schuim' het is niet zo'n soort zeep waar je een berg schuim van zal verwachten... Ben beniewd!
Helaas zit er wel een addertje onder het gras...Ik kon het niet laten, hij was maar 1,50 en straks was die weg... Dus deze heb ik nu ook gekocht terwijl ik nog (heel) veel zeepjes heb :| Maar hij ruikt wel lekker! =DEn zie je die achtergrond waar de zeepjes op liggen? Nou, dat is mijn Hemnes kaptafel! Hij staat er namelijk (al een week) eindelijk!
Hier even een foto, ik ben er zelf heel trots op (niet de foto, maar mijn kamer). Het staat heel goed bij mijn muur en bed & nachtkastje: (die je zie trouwens niet op de foto):


Hij is nog niet helemaal ingeruimd, vandaar dat Douglas tasje ;) Maar ik ben er echt heel blij mee, hoewel ik nog wel even iets moet verzinnen qua licht...


Maar goed ik dwaal helemaal af: Project Wish list:
28 Nude en 88 Shimmer Palette
Coastal Scents Brush set
Inecto scrub
Mint Julep mask
Bourjois Deodorant
'Iets van' Pink Grapefruit TBS

Maybeline Dream cream blush
M.A.C Pigment
Yes to Carrots nacht crème


Dat is in ieder geval 1 :D
xxx

4 opmerkingen:

marjolein zei

Ik ben ook echt fan van de zeepjes van TBS! Mijne zijn helaas op, dus ik mag van mezelf weer een nieuwe kopen. :)

Eva zei

Ik ben helemaal weg van die kaptafel, zooooo mooi!!!! wil ik eigenlijk ook wel, is die van Ikea?

Anoniem zei

Ooh die tafel van de Ikea, ik wil hem ook zo graag hebben :) Geraak je er veel in kwijt?

Masja zei

Ja, van de Ikea, en je kan er met van die bijpassende opberg dingen er heel veel in kwijt!

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!