woensdag 26 mei 2010

Oogcrème

Gebruik jij oog crème? Oog crème is niet  -zoals je misschien zou zeggen- alleen voor oude vrouwtjes die verslapte onder-ogen hebben en last hebben van wat rimpeltjes. No way! Oogcrème is heel goed voor je ogen. Je brengt een heel klein beetje zachtjes en voorzichtig aan met je vingertoppen onder je ogen en 'eventueel' op je oogleden in de avond/ochtend. 

Zorg dat je oogcrème in de ochtend goed ingetrokken is voordat je met make-up begint. In de avond gebruik je de crème om je ogen lekker te hydrateren, zo ''rusten'' je onder-ogen een beetje uit. Ook verminderd het een beetje wallen, wallen krijg je namelijk door twéé dingen: Gebrek aan slaap vooral, maar óók hydratatie. Dus als je je wallen goed hydrateerd in de avond, sta je op met frissere, egale ogen.

Ook hoef je helemaal niet zoveel uit te geven aan een goede oogcrème, mijnes die je op de foto ziet, is een hele goedkope van de Kruidvat. Een hele fijne, die aan iedereen zou aanraden, hij is niet te vettig, en als ik opsta is de huid onder mijn ogen lekker zacht. Deze kost ook maar €1,80. Er zitten perzik en aloë vera in verwerkt wat koelend, verzachtend én verfrissend. Handig voor in de zomer ;)
Een goede tip dus!
xxx