donderdag 22 juli 2010

Griekenland haul!

Hai, ik had laatst nog een filmpje beloofd over wat ik allemaal in Griekenland had geshopt, dus hierbij :) Ik was dus in Kos en daar kan je echt heel erg leuk shoppen! Maargoed, hier is het filmpje: (kwaliteit is na een tijdje beter)

De nagellak is heel leuk, ik ben vooral tevreden met die blauwe, die is echt heel mooi! Hier zijn de swatches (niet echt netjes gelakt, sorry):Dis is de rode, ik vind het een mooie lak, misschien een beetje dik, met met wat nagellak remover er jn doorheen is ie precies goed! Op mijn pink draag ik 1 laagje, de rest gewoon 2 laagjes, wat precies goed is!
En nu de blauwe: 


Ik vind deze echt heel mooi! Stiekem ben ik ook best wel benieuwd hoe deze uitkomt met een matte top coat... ik bedoel, misschien is het heel lelijk, maar het is een metallic kleurtje met veel glans, zonder die glans komen de metallic glittertjes (zie je helaas niet op de foto, allemaal verschillende kleuren gilttertjes!) écht naar voren! Hier geldt ook, pink 1 laagje, en mijn ringvinger wel drie laagjes, wat eigenlijk niet nodig is ;) (rest gewoon twee).


Dat was wat ik daar dus allemaal heb geshopt! Hopelijk vinden jullie het leuk!


xxx