dinsdag 3 augustus 2010

Ready, set... scrub!

Vandaag doe ik review ik voor jullie een scrub van de Clean Start lijn, van Dermalogica: De naam vind ik zelf heel grappig: Ready, set, Srub!

Belooft:
Een masker/scrub duo die zorgt voor een gladdere, schonere en frisse huid.
* Diepreinigende kleisoorten Kaoline en Bentonite verwijderen het overtollige talg van de huid en verminderen de glans
* Silica polijst de huid voor een gladde, heldere finish en scrubt de dode huidcellen weg
* Menthol verzacht en kalmeert de irritatie en voelt heerlijk verkoelend aan

Gebruik: s'Ochtends na de reiniging aanbrengen op een droge of vochtige huid, goed inmasseren en verwijderen met lauwwarm water. Dit product kan 3-5 keer per week worden gebruikt.
Klinkt goed!

Verpakking
De verpakkng is op zich vrij basic, een tubetje. Maar door de 'CLEAN START' letters in een vrolijke blauwe kleur, ziet het er meteen wat vrolijker uit! Ook staat er alle benodigde informatie op, op een hele leuke manier! En door de grootte (75 ml) Ziet het er schattig uit :)
Cijfer: 9,5


Werking:
Deze scrub is eigenlijk bedoeld voor een onzuivere, normale/vette huid, meestal is mijn huid heel droog, maar nu in de 'zomer' is mijn huid steeds vettiger. De scrub voelt vrij mild aan, het zijn echt hele kleine scrub korreltjes, wat ik zelf heel fijn vind! Als scrub vind ik hem het fijnste in gebruik: Mijn huid voelt lekker fris aan, maar ik moet wel gauw een crème gebruiken, anders word het te droog. Als masker droogt het mijn huid toch teveel uit, helaas.  
Cijfer: 7,5

Eindcijfer: 8
Uiteindelijk vind ik het een fijne scrub, (geen masker). Ik merkte wel dat mijn onzuiverheden minder werden! Roodheden verdwenen na een paar dagen, echte puistjes na een week! Oh, en ook nog iets over de geur: Ik had een lekkere frisse mint geur verwacht (dat stond bij 'belooft'), maar de geur is wel fris, maar ook een beetje zoet en citroen achtig, opzich wel lekker. Ik raad deze scrub zeker aan als je een normale/vette huid hebt, en af en toe last hebt van onzuiver heden.


xxx

1 opmerking:

Anoniem zei

looks good!

Een reactie posten

S'il vous plaît répondre!
Geen Google account? Klik op NaamURL! Je voert hier je naam in, en event. je blog. Dat is een stuk simpeler!